MANİSA / GÖLMARMARA - Kumkuyucak Tiyenli Ortaokulu

Okul Müdürü V. Ali SAYGIN
Tiyenli Köyü Gölmarmara/Manisa
Vizyon
Okulumuzda hizmet üreten ve hizmet alanların ‘sevgi bilgi el ele’ felsefesi içerisinde bulunduğu, ülkemizde ve dünyada eğitim kalitesine yön veren en iyi okulu olmaktır.
Misyon
Biz Kumkuyucak Tiyenli İlköğretim Okulu olarak bütün öğrencilerimizin akademik, sosyal ve psikolojik yönden gelişimini sağlamak için varız. Bunun için “her öğrencinin öğrenebileceği” düşüncesinden yola çıkarak bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini başarmak; bilgili, becerili, topluma yararlı, kendine güvenen ve geleceğe güvenle bakan bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız.
Ulaşım
GÖLMARMARA-MANİSA HATTI DOLMUŞLARI GÜNÜN BELLİ SAATLERİNDE OKULUMUZUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.(ÇALIŞAN PERSONELİN GENELİ KENDİ ARABALARINI KULLANMAKTADIR)
Resmi veya özel taşıma servisi yoktur.
Köy
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Gölmarmara İlçe merkezine uzaklığı 10 km,Akhisara 25 km,İl merkezine uzaklığı 47 km.